Preskoči na glavni sadržaj

Postovi

Prikazuju se postovi od srpanj, 2016

Jogurt torta sa s malinama i borovnicama

Vruće je... I nikome se ne stoji kraj pećnice.

Ima dosta recepata za ovakve i slične torte, pa sam i sama spojila nekoliko recepata i dobila prefinu jednostavnu torticu.
Ne peče se, vrlo je jednostavna za pripremu i brzo gotova, savršeno osvježavajuća.... Jedan od onih recepata koji tijekom ljeta treba uvijek imati kraj sebe ;).
Sirove kakao kuglice

Trend sirove/raw hrane grabi velikim koracima i osvaja i one koji nekad ne bi mogli niti zamisliti da probaju takvu hranu, pogotovo deserte. No, zapravo se takvi deserti niti ne razlikuju baš nešto jako niti pripremom niti sastojcima, pa ih se ne treba niti bojati pripremiti, a i okusom osvajaju sve one kojih probaju :).

Ove kuglice se isto tako svima sviđaju, a oni koji ne znaju od čega su pripremljene nikad neće otkriti da je npr. datulja jedan od glavnih sastojaka :). Također niti okus kokosa nije prevladavajući nego fino usklađen sa tostiranim lješnjacima pa  zapravo samo naglašava tu lješnjak notu.
Eh, da - za pripremu vam treba samo blender i niti pola sata vremena :). I još ih samo ohladite i to je to, možete guštati u zdravim kakao kuglicama.