Preskoči na glavni sadržaj

Postovi

Prikazuju se postovi od lipanj, 2015

Quesadillas (kesadilje) sa piletinom i povrćem

Danas je na redu još jedan recept za kesadilje, a ovog puta su na tragu onih meksičkih :).  Jednako su ukusne kao i zelene od prošlog tjedna, a zapravo je  najbolje kod ovog jela to  štp možete staviti što god od povrća imate u hladnjaku, a isto tako izostaviti bilo koji sastojak ili ga zamijeniti.

Jednostavne, brzo gotove, ukusne, a pri tom možete i isprobavati svoju kreativnost. Ili isprazniti hladnjak :)Quesadillas (kesadilje) sa graškom, šparogama, rikolom i piletinom

Charlie: Berta?
Berta: What?!Charlie: I just thought maybe it's almost lunchtime. Berta: Oh, yeah. (Looks towards Fernando) Quesadilla, bright eyes? Fernando (Enrique Iglesias): Thank you. Berta: Coming up. Charlie: Actually, I'd rather have a sandwich... Berta: I'm making quesadillas! Charlie: Quesadillas. Fine.


Ah.
I kako ih nakon ovog ne isprobati? Ako i zanemarimo ovaj gornji moment, iako nikako nije za zanemariti jer je jako važno zašto Berta nudi baš kesadilje, ovo je jelo idealno za posluživanje na partijima, al i za oduševiti nenadane goste. Tortilje možete koristiti kupovne, nadjev možete pripremiti dan ranije, povrće može biti i smrznuto, a možete upotrijebiti bilo koje povrće koje volite, ali može i bez njega. Ovdje zaista možete dati mašti na volju. I onda ih samo popečete i začas su gotove.

Najbolje su tople, al sigurno nitko neće odbiti niti hladnu. 
Ako vam uopće ostane koja :).Horchata - raw napitak od riže

Ovaj recept me već dugo čeka u draftu, a evo dočekao je i tople ljetne dane i idealno vrijeme za njegovu pripremu. Horchata je raw meksičko osvježavajuće kremasto piće, odlično za neutraliziranje ljute hrane i osvježenje u ovakvim danima :).